خط تولید اسپری پرکن

خط تولید اسپری پرکن و دستگاه اسپری پرکن

خط تولید اسپری پرکن : اسپری یکی از محصولاتی است که همه روزه بسیاری از مردم از آن در صبح و شب استفاده می کنند گاهی افراد اسپری های خاصی برای مکانهای خاص دارند از این رو ، این نوع محصول طرفداران بسیاری در بین مردم جامعه دارد.

خط تولید اسپری پرکن

در خط تولید های صنایع پر کاربرد استفاده از دستگاه های با قابلیت می تواند به سرعت تولید کمک شایانی کند. یکی از دستگاه های پر طرفدار بین تولید کنندگان محوصلات مایع . دستگاه پر کن مایعات است که به دو صورت اتوماتیک و نیمه اتواماتیک به دست مشتری خواهد رسید این قابلیت ها بسته به نوع کاربرد خریدار و هزینه تمام شده برای مشتری مشخص می گردد. در این نوع دستگاه اتوماتیک و نیمه اتوماتیک تفاوت ها میان عملکرد و تعداد نیروی انسانی لازم برای راه اندازی دستگاه است.

دستگاه اسپری پرکن نیمه اتومات

این دستگاه با سه عملکرد می تواند کار انتقال را انجام دهد اول تزریق مایع ، دوم پانج ، سوم تزریق گاز . این دستگاه به دلیل تخلیه گاز دورن بطری های اسپری نیاز به یک اپراتور برای کنترل عملیات تولید دارد که باید روی دستگاه تعبیه شود.

دستگاه اسپری پرکن اتومات

مکانیزم و ساختار دستگاه های اتوماتیک بسیار متفاوت است و سرعت عملکرد و کارکرد در این نوع دستگاه ها نیز بسیار با نوع نیمه اتوماتیک تفاوت دارد. این نوع دستگاه در بین تولید کنندگان طرفداران بسیاری دارد که البته دارا بودن این قابلیت ها در هزینه تمام شده دستگاه نیز موثر است.

دستگاه اسپری پر کن اتوماتیک خود به ۲ صورت کار پرکردن بطری ها را انجام می دهد اول: دستگاه اسپری پرکن اتوماتیک بادی، دوم: دستگاه اسپری پرکن اتوماتیک برقی است . گاز موجود در این نوع اسپر ها گاز مایع LPG گازی بی بو است که برای ساخت اسپری ها لازم و حیاتی است.این نوع دستگاه تنها مختص پر کردن اسپری است و نمی توان برای پر کردن دیگر مواد صنعتی مخصوصا غذایی از ان استفاده نمود.

خط تولید اسپری پرکن

خط تولید اسپری پرکن

دستگاه های مورد نیاز در راه اندازی این خط تولید کدام می باشند؟

اگر شما نیز علاقمند به تولید و راه اندازی خط تولید اسپری هستید بهتر است با کارکرد های این دستگاه و مشخصات فنی این دستگاه به خوبی اشنا شوید تا در اینده از بروز خسارات و ضررهای احتمالی جلوگیری کنید . خطتولید این دستگاه نیاز به هزینه ی بالایی ندارداما اگر شما می خواهید از یک کیفیت خوب و عالی برخوردار شوید نباید کیفیت را فدای هزینه های تمام شده کنید زیرا هر محصولارزان قیمتی قطعا از محصولات و قطعات باکیفیت بالا تهیه نشده است و در اینده ای نه چندان دور شما در خط تولید خود دچار چالش های تعمیر و خرابی دستگاه خواهید شد.

تولید کننده در راه اندازی خط تولید در سطح کارگاهی این امکان را خواهد داشت که تولید را با آورده کم و به کمک نیروی کار دنبال نماید .در دستگاه های اتوماتیک تعداد نیروهای انسانی به حداقل ممکن خواهد رسید و دیگر مانند دستگاه های نیمه اتوماتیک و دستی نیازی به استفاده ازنیروی انسانی متخصص ندارید.

البته نیاز به افراد متخصص و کاربلد در این نوع صنعت بسیار مهم و ضرروی است اما وجود دستگاه با کیفیت نیز می تواند در روند تولید کارگشا باشد. دستگاه های نیمه اتوماتیک نسبت به دستگاه های اتوماتیک کارکرد های ساده تر و هزینه تمام شده کمتری دارند که کپسول های ۳۰ یا ۵۰ کیلویی نیاز دارند .

تولید اسپری در سطح کارگاهی نیازمند دستگاه های زیر می باشد:

  • مخازن ذخیره گاز
  • دستگاه کمپرسور
  • برج های تسویه گاز
  • پمپ انتقال گاز
  • دستگاه اسپری نیمه اتومات
  • استفاده از کپسول های گاز، گاز ترش, گاز شیرین

دستگاه های مورد نیاز برای تولید در سطح وسیع

  • مخزن ذخیره گاز ۳ تنی
  • دستگاه کمپرسور انتقال باد
  • پمپ های انتقال گاز ،پمپ های طبقاتی
  • دستگاه اسپری پرکن اتوماتیک
  • دستگاه شیرینگ پک اتوماتیک
  • برج های تسویه گاز ترش به گاز شیرین

خط تولید اسپری پرکن

آیا سود راه اندازی این خط تولید مناسب می باشد؟

به طور قطع نمی توان گفت که سود آوری قطعی برای این نوع تولید وجود دارد . تولیدات این نوع محصول بسته به عوامل بسیاری است که بتواند به سود آوری دست پیدا کند اما به عنوان مثال حاشیه سود دستگاه های اسپری پرکن دئودرانت یا خوشبو کننده در بازار مناسب می باشد.

چگونه می توان این دستگاه های مورد نظر را برای خط تولید خود خریداری نمود؟

شما می توانید نوع ، حجم، ابعاد دستگاه مورد نیز خود را به ما بدهید و ما در کمترین زمان یکی از با کیفیت ترین دستگاه های را در خط تولید شما قرار خواهیم داد. گروه پاشا صنعت البرز تامین کننده تمامی دستگاه های مورد نیاز در صنعت بسته بندی وتولید است که ساخت دستگاه پر کن اسپری یکی از این تولیدات است.

برای راه اندازی این خط تولید به چه تعداد اپراتور نیاز می باشد؟

استفاده از نیروی کار در این نوع صنعت بسته به تعداد حجم تولید محصول است و تعداد دستگاههای که در خط تولید شما قرار دارد اما نسبت به عملکرد این دستگاه در سطح کلان و بزرگ به تعداد بین ۳ تا ۱۵ نفر نیروی کار نیاز دارید. این افراد اگر شما از دستگاه های اتوماتیک استفاده می کنید میتواند کمتر نیز باشند و دیگر نیازی به استفاده از افراد متخصص نیست . دستگاه اسپری پرکن اتوماتیک بزرگ دست کم نیاز به دو یا سه نفر اپراتور دارد و دستگاه های اسپری پرکن نیمه اتوماتیک و اتوماتیک کوچک با یک اپراتور نیز قادر به راه اندازی خواهند بود.

آیا ارائه آموزش نحوه کار با دستگاه های اسپری پرکن نیز توسط شما انجام می گردد؟

بله اموزش انواع کارکرد های دستگاه نیز برای افرادی که تازه وارد هستند توسط ماانجامخواهد شد . شناخت نوع گاز، طریقه تنظیم سیلندرها از جمله مهارت هایی است که یک اپراتور حرفه ای و کاربلد باید بداند و از ریز و درشت موضوعات مطلع باشد. به همین دلیل نیاز است که شناخت اپراتور این دستگاه در رابطه با مسائل فنی کافی باشد.

در رابطه با نگهداری و تعمیرات دستگاه های این خط تولید باید چه اقداماتی انجام شود؟

گروه صنعتی پاشا صنعت البرز برای گارانتی و ضمانت فروش این دستگاه خدمات پس از فروش ۱۰ ساله و گارانتی ۱ ساله را در نظر گرفته است همچنین با توجه به عملکرد دستگاه های اسپری پرکن با گاز و آب ناشی از هوای فشرده ممکن است اختلالدر عملکرد دستگاه ایجاد شود. در این حالت نیاز است که قطعات مورد استفاده در بخش سیلندر گاز و نازل ها از جنس پکینگ های گازی باشند. همچنین هفته ای یک بار بخش مرتبط با هوای فشرده را باید به کمک خشک کن ها تمیز کرد.

برای خط تولید به چه مواد اولیه ای نیاز می باشد و این مواد را باید از کجا تهیه نمود؟

مواد اولیه مورد نیاز خط تولید اسپری پرکن به نوع دستگاه موجود در خط تولید شما بستگی دارد . در این حالت مواد اولیه مشترک در بین تولید کنندگان اسپری می توان به قوطی، وَلو ، گپ ، کارتن و سینی به منظور بسته بندی اشاره نمود.

محیط کار بایستی دارای چه شرایطی باشد؟

برای تولید محصولات بهداشتی ابتدا باید یک محیط کاملا ایزوله و بهداشتی را در نظر بگیرید زیرا این مواد برخی بهداشتی و آرایشی هستند و باید در محیطی کاملا بهداشتی تولید شوند .همچنین محیط کار مورد نظر بایستی مورد تایید وزارت صنعت و معدن باشد. از این خط تولید بیشتر کدام شهرک های صنعتی استفاده می شود ؟ برای اطلاع از این جزئیات بهتر است از وزرات صنعت و معدن در رابطه با محیط جغرافیایی راهنمایی بگیرید.

بازار به طور تقریبی چه اندازه ای دارد؟

شما اگر قصد دارید یک تولید کننده باشید باید بدانید که پشتوانه مالی در اینکار حرف نخست را می زند زیرا بایستی همواره در انبار برخی از محصولات نظیر وَلو موجود باشد. تهیه ولو در حال حاضر یکی از بزرگ ترین معضلات تولید کنندگان در این نوع صنعت می باشد.

با برخورداری از ۱۰ نیروی انسانی می توان تا چه میزان تولید داشت؟

این بسته به خود تولید کننده است اما همانطور که مشخص است استفاده از نیروی انسانی ماهر با تعداد بالا قطعا در نتیجه نهایی و تولیدات تاثیر مثبت خواهد داشت.

 بازاریابی و فروش این کار به چه شکل است و امکان همکاری با چه شرکت هایی وجود خواهد داشت؟

بازاریابی امری  بسیار تاثیرگذاراست . افرادی که قصد کار کردن در سطح وسیع را دارند حتما باید فعالیت خود را در سطح آزمایشگاهی انجام دهند و محصولات تولیدی مورد تایید وزارت صنعت و معدن باشد.

برای راه اندازی این خط تولید حداقل به چه میزان بودجه نیاز خواهد بود ، سرمایه اولیه برای این کار چقدر است؟

شما باید دست کم حدود ۵۰ میلیون تومان سرمایه داشته باشد همچنین استفاده از دستگاه اسپری پرکن نیمه اتوماتیک در کاهش هزینه ها بسیار موثر خواهد بود.

برای این کار به چه مجوزهایی نیاز می باشد؟

فعالیت در زمینه لوازم آرایشی بایستی به وزارت بهداشت طرحی توجیهی ارائه نمایید. سابقه کار و داشتن استانداردهای لازم نیز یکی از موارد مهم در راه اندازی خط تولید می باشد.

به عنوان حرف آخر برای افرادی که قصد راه اندازی این خط تولید را دارند چه توصیه ای می کنید؟

توصیه ما به این عزیزان این است که با وجود تمام مشکلات و معضلات به تولید ادامه دهند و هرگز با بروز یک مشکل دست از کارنکشند و نا امید نشوند و به کار خود ایمان داشته باشند.

قوطی های اسپری

قوطی های اسپری جنس های متفاوتی دارند مانند شیشه و پلاستیک و آلومینیم و…. قوطی اسپری شیشه ای را معمولا برای ساخت و بسته بندی عطر ها و ادکلن ها استفاده می کنند. قوطی اسپری های آلومینیومی به دلیل خاصیت تجدید پذیری و بازیبافت پذیریشان معمولا مورد استقبال بیشتری از طرف تولید کنندگان قرار می گیرند اما ساخت این نوع بطری های الومینیومی به تکنولوژی پیشرفته بالا نیاز دارد. قوطی های اسپری پلاستیکی نیز به دلیل عدم تجدید پذیریشان معمولا طرفدار چندانی ندارند و بخاطر تجزیه نشدن در طبیعت و غیر قابل بازیافت بودنشان زیاد مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.

صنعت بسته بندی

از مهم ترین شاخه‌های صنعت برای محصولات بسته‌ بندی است. بسته بندی بدون استفاده از برند ها توان شناساندن خود به طرافداران را دارد. و محصولات هنگام جابجایی و عرضه به بازار سالم خواهند ماند. صنعت بسته بندی امروزه سعی دارند محصولاتشان را با ادغام هنرهای تجسمی و تناسب طلایی در بسته بندی به بهترین شکل محصولات مختلف را به افراد معرفی ‌کنند. اما معمولا محصولات پس از مصرف در طبیعت رها می‌شوند. متخصصان سعی دارند از مواد قابل بازیافت مانند انواع فلزات افتادند. این محصولات می توانند در طبیعت تجزیه شده و به حفظ محیط زیست کمک کنند.

کاربرد قوطی اسپری

قوطی های اسپری در محصولاتو حوزه‌های مختلفی مانند محصولات آرایشی و بهداشتی و مراقبت از مو کاربرد دارند. قوطی اسپری در صنعت رنگ و نقاشی ساختمان یا اتومبیل برای رنگ ها کاربرد دارند و همچنین خوشبو کننده های محیط به قوطی بسته بندی اسپری نیازمند هستند. از قوطی اسپری در ساخت اسپری های آسم که پزشکی هستند استفاده می‌شوند.

تولید قوطی اسپری

در سال های اخیر تولید قوطی اسپری به طرز قابل توجهی کاهش یافته است.  شرکت‌های تولید کننده عطر با  یک مشکل اساسیروبرو هستند. پیدا کردن این قوطی‌ها به کار سختی تبدیل شده است. به این ترتیب سرمایه‌گذاری در این بازار کم رقیب می‌تواند بسیار موفقیت آفرین باشد. 

میزان تولید قوطی های اسپری طبق مطالعات اخیر نشان می‌دهد که این محصول در جهان کاهش پیدا کرده است. بسیاری از کشورها علی‌الخصوص ایران مایل به وارد کردن قوطی‌های تولید شده در ترکیه هستند. ترکیه همچنان کشوری است که به تولیدات موفق خود در این زمینه ادامه می‌دهد. قوطی اسپری می‌تواند از جنس فولاد، شیشه، پلاستیک و آلومینیوم باشد. تولیدکنندگان از قوطی­ های آلومینیومی بیشتر استقبال می کنند.

چرا تولیدکنندگان قوطی­ های آلومینیومی را ترجیح می‌دهند؟

قوطی­ های آلومینومی قابل بازیافت هستند. قوطی آلومینیومی به دلیل خاصیت تجدید پذیری و بازیبافت پذیریشان معمولا مورد استقبال بیشتری از طرف تولید کنندگان قرار می گیرند اما ساخت این نوع بطری های الومینیومی به تکنولوژی پیشرفته بالا نیاز دارد. این قوطی‌ها دارای پایداری بیشتری نسبت به سایر قوطی‌ها هستند. آلومنیوم به دلیل سبکی از ارزش زیادی در بازار بسته ­بندی دارد و مدت طولانی‌تری از اسپری نگهداری می کند. 

نحوه تولید

  • مرحله اول

ابتدا برای تولید باید ورقه آلومنیومی بزرگ تهیه کرده روی آن برش‌های گرد و با استفاده از دستگاه برش، بزنید.

  • مرحله دوم

دایره ­های بریده شده را در دستگاه مخصوص فرمدهی قرار دهید تا با اعمال فشار آن را به صورت خمیده، برای تولید قوطی اسپری آلومینیومی در بیاورد

  • مرحله سوم

در این مرحله برای بازیافت اضافه برش ها، آن ها را مجددا به کارخانه تولیدکننده بفرستید تا آن­ها را ذوب و مجددا به حلقه­ های آلومینیوم تبدیل کند.

  • مرحله چهارم

شکل خمیده شده از قوطی‌ها را در دستگاه دیگری قرار خواهید داد تا با اعمال نیرو آن را بکشد و بلند کند. در این مرحله بدنه قوطی شکل حقیقی را به خود گرفته است.

  • مرحله پنجم

در این مرحله به فرایند استریلیزه‌ی قوطی‌های تولید شده می‌پردازیم. برای شست و شوی قوطی‌های آلومینیومی کافیست تا آن­ها را به صورت وارونه در قسمت شستشو دهنده‌ی دستگاه تمیزکننده قرار دهیم. این دستگاه قوطی‌ها را بدون دخالت انسانی تمیز می‌کند.

  • مرحله ششم

بعد از استریلیزه کردن قوطی‌ها، آنها به سمت دستگاه خشک کننده هدایت می‌شوند و بعد از خشک شدن در معرض ماده هیدروفلوریک قرار می‌گیرند. این ترکیب با ایجاد برش نازکی در سطح قوطی، موجب جلای آن می‌گردد.

  • مرحله هفتم

در این مرحله با توجه به ابعاد قوطی و کاربرد مخصوص آن، برش­هایی در ابتدا و انتهای قوطی زده می‌شود.

  • مرحله هشتم

بعد از برش ابتدا و انتهای قوطی، قسمت تحتانی آن با اعمال فشار دستگاه خمیده می‌شود و اگر در طراحی آن نیاز به ایجاد شیار باشد، شیاری در آن تعبیه می‌گردد.

  • مرحله نهم

در این مرحله به دستگاه منگنه نیاز داریم تا کف و سر قوطی را به بدنه آن متصل کند.

  • مرحله دهم

برای اینکه در قوطی شکاف یا درزی باقی نماند، قوطی­ ها در دستگاهی با دمای بالا قرار می‌گیرند. که آلومینیوم را به نقطه ذوب نزدیک کند. این امر موجب می‌شود تا درز­های موجود در قوطی با آلومینیوم مذاب پر شود.

  • مرحله یازدهم

بعد از اینکه قوطی ­ها شکاف گیری شدند در دستگاه دیگری قرار می‌گیرند تا دوباره جلا داده شوند. بعد از مرحله ورنیش نهایی، مجددا مورد بررسی قرار می‌گیرند تا شکافی در آنها باقی نمانده باشد.

  • مرحله دوازدهم

در این مرحله قوطی‌ها آماده عرضه هستند. برای این کار برند مورد نظر باید طرح خود را به کارخانه تولید قوطی اسپری بدهد. تا طرح روی قوطی چاپ شود.

  • مرحله سیزدهم

بسته به محصولی که قرار است داخل اسپری قرارگیرد‌( رنگ، عطر و…) مواد پولیش سطح داخلی قوطی را می‌پوشانند تا از واکنش شیمیایی احتمالی محصول با آلومینیوم قوطی جلوگیری شود.

  • مرحله اخر

محصول داخل قوطی ریخته می‌شود و بعد از آن سری اسپلشی از جنس پلاستیک روی سطح فوقانی آن قرار می‌گیرد.

قوطی اسپری برای چه محصولاتی مناسب است؟

قوطی اسپری برای تولید محصولات مراقبت از مو، محصولات خوشبو کننده، رنگ مو، محصولات مراقبت از پوست، محصولات اصلاح مو،  محصولات رنگ پاشی، محصولات ضد حشرات و موریانه ­ها، محصولات درمانی‌( مانند اسپری­ های مخصوص آسم، کپسول­ های اکسیژن سیار و…)و همچنین محصولات پاک کننده در منازل بسیار مناسب هستند.

چرا باید به تولید قوطی اسپری توجه داشته باشیم؟

 تولید این محصول در ایران محدود است. این صنعت بازار بکر و نوینی را در اختیار شما عزیزان قرار می‌دهد. این قوطی‌ها از کشور‌های دیگر می‌شوند .اغلب تولیدکنندگان برای بسته­ بندی محصولات خود مجبور به وارد کردن هستند. جدای از این موضوع برخی از کشورها مواد اولیه مرغوبی را برای تولید خود به کار نمی‌برند.

در کشور های دیگر از مواد بازیافتی استفاده می‌کنند. بعضی دیگر از تولیدکنندگان این محصول هم از فلزهای سنگین یا پلاستیک استفاده می‌کنند. که در مقایسه با جنس مرغوب آلومینیوم بسیار بی‌کیفیت تلقی می‌شوند. پس بهتر است با تمرکز بر این صنعت به تولید قوطی اسپری با کیفیت داخلی بپردازیم. تولیدکنندگان محصولاتی که به این نوع محصول نیاز دارند را از مشکلات واردات قوطی نجات دهیم.

قیمت قوطی اسپری

قوطی اسپری های داخلی کیفیت خوب و قیمت پایین تری دارند اما این‌بار مشکل کمبود آنهاست. قوطی اسپری های وارداتی نیز از نظر قیمت گران تر هستند اما به دایلی که گفتیم وارد کردنشان به صرفه تر به نظر می‌رسد. البته قوطی‌اسپری ها به صورت عمده خرید و فروش می‌شوند و مشتری آنها تولید کنندگان انواع محصولات هستند‌. 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟
نظری بدهید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *